PRODAJA, SERVIS I POPRAVKA AGREGATA ZA STRUJU I IT OPREME
 • 1 Pramac & Emsa agregati

  Dugogodišnji zastupnik Pramac i Emsa agregata, Prodaja, postavka, servis i popravka Pramac, Emsa i drugih agregata za struju

 • 2 Zvučno izolovani

  Pouzdani, stabilni, izuzetnih performansi... EMSA - Pramac agregata za struju

 • 3 Otvoreni

  Pouzdani, stabilni, izuzetnih performansi... EMSA - Pramac agregata za struju

 • 4 Mobilni - pokretni

  Pouzdani, stabilni, izuzetnih performansi... EMSA - Pramac agregata za struju

 • 5 Montaža i servis

  Bavimo se kompletnom postavkom, kao i servisom agregata za struju

 • 6

 • 1 Asus Laptop-ovi

  Nudimo veliki izbor Asus laptopova novije generacije po veoma pristupačnim cenama.

 • 2 Asus Tablet Računari

  Asus Tableti Računari čiji smo direktni uvoznici, pored Asusa držimo i druge marke tableta

 • 3 Fujitsu

  Pored laptopova držimo kompletan IT program Fujitsu kompanije

 • 4 All in one računari

  All in one računari,stabilni, izuzetnih performansi, renomiranih marki kao što su Asus, Fujitsu

 • 5 Lexmark štampači i skeneri

  Držimo kompletan proizvodni program Lexmark kompanije koja proizvodi skenere, štampače, fotokopir mašine....

 • 6

Prodaja Polovnih AgregataFirma "Fenix Igma" nalazi se u Mokrinjskoj ulici broj 1a, na teritoriji opštine Palilula u Beogradu. Postojimo i radimo već duži niz godina baveći se prodajom polovnih agregata agregata , servisiranjem agregata, popravkom agregata i iznajmljivanjem agregata za struju. Iza nas je višegodišnje iskustvo u radu i veliki broj zadovoljnih klijenata širom Beograda i Srbije sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju i dogovorili na njihova očekivanja po pitanju kvalitata polovnih dizel agregata za prodaju .

Činjenica je da ne poseduju svi agregati podjednake performanse i da je izuzetno važna namena istih. Upravo iz tog razloga bitno je odabrati pravi polovan agregat za kupovinu , koji će u potpunosti ispuniti Vaše želje i potrebe. Ljubazno i visoko profesionalno osobolje firme "Fenix Igma" spremno je da Vam izađe u susret i pomogne pri traženju odgovarajućeg polovnog agregata za struju za prodaju.

Rad većine aparata i uređaja u stanu, kući, na radnom mestu i javnim ustanovama, nemoguće je zamisliti bez struje, čiji nestanak bi značio prekid rada vrlo često važnih električnih uređaja. Ukoliko se na vreme odlučite za kupovinu  agregata za struju, možete sprečiti brojne neprijatnosti i važnim uređajima u zatvorenim prostorijama obezbediti nesmetan rad.

Na jednom mestu možemo da Vam ponudimo prodaju polovnih agregata ,bogatu paletu dizel agregata za struju, zahvaljujući kojima nećete više morati da razmišljate o nestanku struje. Iako je prodaja i iznajmljivanje agregata za struju primarna delatnost naše firme, nudimo Vam i veoma važnu uslugu servisa za održavanje rada Vaših agregata. Svi nasi polovni agregati su renomiranih proizvodjaca motora I generator na koje imate dugogodisnju garanciju. U sklopu garantnog I vangarantnog perioda obezbedjujemo brz izazak na teren I 24/h podrsku nasim klijentima.

Zahvaljujući znanju i umeću naših majstora u najkraćem vremenskom periodu obavićemo popravku Vašeg dizel agregata i istom obezbediti savršenu funkcionalnost. Kupljene i iznajmljene agregate za struju dostavljamo na Vašu kućnu adresu, montiramo i podešavamo.

Na usluzi smo kupcima iz Beograda, Srbije, Crne Gore i BiH.

Kontakt telefoni:
011/ 406 58 62
069/ 712 774

Prodaja agregata, Prodaja polovnih agregata, servis agregata, popravka agregata i iznajmljivanje agregata za struju. Prodaja dizel agregata po najpovoljnijim cenama. Vaš siguran izbor.

Mapa

Mapa
Lexmark
Asus
Fujitsu

Najnovije Vesti

image

Uspešno potpisan ugovor sa kompanijom Fujitsu

Fenix - Igma d.o.o. je potpisala ugovor o zastupništvu i prodaji Fujitsu-ovog proizvodnog programa koji uključuje veliki broj ALL in ONE PC, Laptop računara,......


image

Uspešno potpisan ugovor sa kompanijom ASUS

Fenix - Igma d.o.o. je potpisala ugovor o zastupništvu i prodaji ASUS-ovog proizvodnog programa koji uključuje veliki broj Laptop računara, Tablet računara,......


Recite prijateljima