PRODAJA, SERVIS I POPRAVKA AGREGATA ZA STRUJU I IT OPREME
 • 1 Pramac & Emsa agregati

  Dugogodišnji zastupnik Pramac i Emsa agregata, Prodaja, postavka, servis i popravka Pramac, Emsa i drugih agregata za struju

 • 2 Zvučno izolovani

  Pouzdani, stabilni, izuzetnih performansi... EMSA - Pramac agregata za struju

 • 3 Otvoreni

  Pouzdani, stabilni, izuzetnih performansi... EMSA - Pramac agregata za struju

 • 4 Mobilni - pokretni

  Pouzdani, stabilni, izuzetnih performansi... EMSA - Pramac agregata za struju

 • 5 Montaža i servis

  Bavimo se kompletnom postavkom, kao i servisom agregata za struju

 • 6

 • 1 Asus Laptop-ovi

  Nudimo veliki izbor Asus laptopova novije generacije po veoma pristupačnim cenama.

 • 2 Asus Tablet Računari

  Asus Tableti Računari čiji smo direktni uvoznici, pored Asusa držimo i druge marke tableta

 • 3 Fujitsu

  Pored laptopova držimo kompletan IT program Fujitsu kompanije

 • 4 All in one računari

  All in one računari,stabilni, izuzetnih performansi, renomiranih marki kao što su Asus, Fujitsu

 • 5 Lexmark štampači i skeneri

  Držimo kompletan proizvodni program Lexmark kompanije koja proizvodi skenere, štampače, fotokopir mašine....

 • 6

Iznajmljivanje AgregataPostojimo i radimo već duži niz godina baveći se prodajom agregata, servisiranjem agregata, popravkom i iznajmljivanje agregata za struju. Iza nas je višegodišnje iskustvo u radu i veliki broj zadovoljnih klijenata širom Beograda i Srbije sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju I odogovorili na njihova očekivanja po pitanju kvalitata dizel agregata za iznajmljivanje.

Činjenica je da ne poseduju svi agregati za iznajmljivanje nemaju podjednake performanse i da je izuzetno važna namena istih. Upravo iz tog razloga bitno je odabrati pravi agregat za  iznajmljivanje, koji će u potpunosti ispuniti Vaše želje i potrebe. Ljubazno i visoko profesionalno osobolje firme "Fenix Igma" spremno je da Vam izađe u susret i pomogne pri traženju odgovarajućeg agregata za struju.

Rad većine aparata i uređaja u stanu, kući, na radnom mestu i javnim ustanovama, nemoguće je zamisliti bez struje, čiji nestanak bi značio prekid rada vrlo često važnih električnih uređaja. Ukoliko se na vreme odlučite za  iznajmljivanje agregata za struju, možete sprečiti brojne neprijatnosti i važnim uređajima u zatvorenim prostorijama obezbediti nesmetan rad.

Na jednom mestu možemo da Vam ponudimo bogatu paletu dizel agregata za struju, zahvaljujući kojima nećete više morati da razmišljate o nestanku struje. Iako je prodaja i iznajmljivanje agregata za struju primarna delatnost naše firme, nudimo Vam i veoma važnu uslugu servisa za održavanje rada  agregata.

Zahvaljujući znanju i umeću naših majstora u najkraćem vremenskom periodu obavićemo dostavu I ugradnju iznajmljenih agregata  za struju.

Agregate iz naše ponude moguće je iznajmiti na duži i kraći period u zavisnosti od Vaših potreba. U slučaju dužeg vremena iznajmljivanja cena koštanja je znatno niža, što ukazuje na našu želju da sa Vama ostvarimo dugoročnu saradnju.

na slikama su neki od nasih agregata za iznajmljivanje renomiranih proizvodjaca

Na usluzi smo kupcima iz Beograda, Srbije, Crne Gore i BiH.

Kontakt telefoni:
011/ 406 58 62
069/ 712 776

Prodaja agregata, Prodaja polovnih agregata, servis agregata, popravka agregata i iznajmljivanje agregata za struju. Iznajmljivanje dizel agregata po najpovoljnijim cenama. Vaš siguran izbor.

Mapa

Mapa
Lexmark
Asus
Fujitsu

Najnovije Vesti

image

Uspešno potpisan ugovor sa kompanijom Fujitsu

Fenix - Igma d.o.o. je potpisala ugovor o zastupništvu i prodaji Fujitsu-ovog proizvodnog programa koji uključuje veliki broj ALL in ONE PC, Laptop računara,......


image

Uspešno potpisan ugovor sa kompanijom ASUS

Fenix - Igma d.o.o. je potpisala ugovor o zastupništvu i prodaji ASUS-ovog proizvodnog programa koji uključuje veliki broj Laptop računara, Tablet računara,......


Recite prijateljima